Een nieuwe kaart en een nieuw boek







Veel lezers van De Gekste Plek van Nederland geven aan dat ze in het boek een kaart missen. Achteraf kan ik me dat goed voorstellen. Het is fijn als je in één oogopslag kan zien of je toevallig in de buurt bent van een bizar gebouw, een vervreemdend kunstwerk of een andere ‘rariteit’.

In het boek konden we deze tekortkoming niet meer rechtzetten. Maar een tijdje terug kreeg ik een Facebookbericht  van een heel ijverige lezer. Omdat ook hij een kaartje in het boek miste, heeft hij zelf op Google Maps alle locaties in beeld gebracht. Het resultaat van zijn monnikenwerk is hier te vinden.  

Het goede nieuws is dat er in De Gekste Plek van Nederland 2 wel een kaart is opgenomen! Nog beter nieuws is dat deel 2 vanaf 23 juni in de winkel ligt: 111 nieuwe maffe, ontspoorde, buitenissige en tragikomische plekken, die in veel gevallen goed zijn voor een prachtig verhaal. Wandel over het Grafstenenpad, sta stil bij de Muur van Mussert, vang een forel in de Indoor Visrivier en ontdek de Kooi-Met-Geen-Poema-Er-In.

Volg de nieuwste ontwikkelingen op deze blog of lees verder op de website van uitgeverij Lias

Reacties

Populaire posts